Известие

Collapse
No announcement yet.

Сутрешно пушене при ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сутрешно пушене при ТД

Здравейте колеги,
    наскоро си взех Алфа 164 ТД. Горе долу е ОК, но всяка сутрин, като запаля, почва да изкарва в големи количества бял или син пушек (знам ли го къв е не мога да преценя), но след 2-3 мин. работа престава да пуши бяло и започва да си пуши нормално (черно - след рязко подаване на газ) иначе на празен ход въобще не пуши.
    Нормално ли е това? И ако не, какво трябва да се направи, и кой може да го направи... Нямам опит с дизелите, досега само бензинки и газ-ки карах.

Мерси предварително
    Alfa Romeo 164 Super TD 2,5

Лоша центровка на помпата,на дюзите, вода в цилиндрите или конденз в гърнетата.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Провери си дюзите и разпръсквачите, а също може и да взима и въздух и затова да пуши.
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

пушек

Най-вероятно калпава нафта,бедна смес или тръгнала да си заминава турбина,която е немски боклук-К06
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

олелееееии колега добре дошъл у матрицата

Comment

Ама верно кво го направихте човека той требе целия двигател да ревизира
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: пушек

Първоначално публикувано от virusalfa
              Най-вероятно калпава нафта,бедна смес или тръгнала да си заминава турбина,която е немски боклук-К06
              а бе ти ша каиш 4е си с някоя извънземна турбина от НАСА ккк била ...........

Comment

Малеее... кво ме направихте бре хора то излиза че съм за основен ремонт

Я по-добре кажете къде има добри дизелджии, да я прегледат, че не ми се иска да я оставям в Италсервиз или още по зле - Александър Ауто

Comment

Проблема ти е от лоша центровка.Не си за основен ремонт(надявам се)
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

а дано. От твоята уста, в божиите уши

сега ако и кажеш къде мога да отида да ми я направят... цена няма да имаш

Comment

Отиди в Супер Дизел на околовръстното общо взето в София там ми се струва че най ще ти свършат работа
                      SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Тръгваш по "сливница" посока Люлин преди да стигнеш Орион има бензиностанция отляво мисля че беше "Лукоил" свиваш наляво в пряката под бензиностанцията(то малко няма ляв завой там ма)продалжаваш пътчето се разделя на две даваш пак на ляво и мисля че оттам вече се вижда гаража пак се пада отляво диагностиа струва ако не се лъжа 40-50 лв свалят мерят компресия туй ти онуй ти а може и само да ги питаш разбират , но проблема е че не долюбват италянците и особенно дизелът им за тях най-доброто е мерцедес и можеби пежо.УСПЕХ!!!
                        90 2.5 V6
                        Croma 1.9 multijet

Comment

Абе то Пежо че си е добро в дизела нема спор, ама ВМ е луууддд
                          SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Working...
                          X